2ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο Φοιτητών Φαρμακευτικής (2 & 3/12/2017)

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο Φοιτητών Φαρμακευτικής (Π.Ε.Σ.Φ.ΦΑ.) που πραγματοποιήθηκε στις 2 και 3 Δεκεμβρίου 2017 στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ. Με στόχο την εφαρμογή των ικανοτήτων των φοιτητών φαρμακευτικής “Από τη Θεωρία στην Πράξη” , φέροντας τις αιγίδες του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου και του Πανεπιστημίου Πατρών και επιστημονικό υπεύθυνο τον Χρήστο Παναγιωτίδη, καθηγητή του τμήματος Φαρμακευτικής Α.Π.Θ.

Δόθηκε η δυνατότητα σε 550 φοιτητές από όλη την Ελλάδα να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις, κλινικά περιστατικά , workshops, ανοιχτές συζητήσεις, και άλλες πρωτοποριακές δραστηριότητες, με τη συμμετοχή πάντα αξιότιμων καθηγητών και επαγγελματιών του χώρου, με σκοπό να εξασκήσουν τις γνώσεις και την κριτική τους σκέψη, να συζητήσουν θέματα που τους ενδιαφέρουν, αλλά και να δουλέψουν ομαδικά για την επίλυση ρεαλιστικών φαρμακολογικών προβλημάτων.

Το διήμερο του συνεδρίου ήταν μία ξεχωριστή εμπειρία, και ελπίζουμε πως όλοι οι σύνεδροι προσκόμισαν γνώσεις χρήσιμες για την μετέπειτα ζωή τους και την επαγγελματική τους πορεία.