Οργανωτική Επιτροπή

Ομάδα Διοργάνωσης

Το ATP (Aristotle team of Pharmacy) είναι μία εθελοντική ομάδα προπτυχιακών φοιτητών του Τμήματος Φαρμακευτικής Α.Π.Θ., η οποία ιδρύθηκε το Μάιο του 2014, με κύριο στόχο την πραγματοποίηση επιστημονικών και κοινωνικών δράσεων που σχετίζονται με τη Φαρμακευτική ως επιστήμη, αλλά και ως λειτούργημα.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μία μη κερδοσκοπική, μη κυβερνητική, μη συνδικαλιστική οργάνωση, που έχει ως στόχους:

  • τη δραστηριοποίηση των φοιτητών στα επιστημονικά και κοινωνικά τους ενδιαφέροντα και την ενημέρωση τους για τα πλέον πρόσφατα ιατρικά και φαρμακευτικά επιτεύγματα, τα νέα πεδία της έρευνας και τις εφαρμογές της σύγχρονης τεχνολογίας στην επιστήμη
  • την κατάρτιση και την συμμετοχή των φοιτητών σε προγράμματα ενημέρωσης του ευρύτερου πληθυσμού για θέματα υγιεινής, πρόληψης και θεραπείας, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής
  • την επικοινωνία, τη συνεργασία και τη σύσφιγξη των σχέσεων μεταξύ των φοιτητών Φαρμακευτικής με τους φοιτητές και αποφοίτους των άλλων Σχολών Επιστημών Υγείας καθώς και των αντίστοιχων φοιτητών των άλλων χωρών.

Μέχρι σήμερα το ATP έχει διοργανώσει πληθώρα δράσεων, όπως ημερίδες, κοινωνικές δράσεις και επισκέψεις σε χώρους ενδιαφέροντος, και έχει συμμετάσχει εθελοντικά σε διάφορες εκδηλώσεις, όπως το Team Fair, το Thessaloniki Science Festival και αιμοδοσίες. Επίσης, το ATP είναι υπεύθυνο για την τακτική διεξαγωγή του Pharmacology Club, σε συνεργασία με το σύλλογο Μεταπτυχιακών της Φαρμακευτικής Α.Π.Θ. Τέλος, το ATP διοργάνωσε το 1ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο Φοιτητών Φαρμακευτικής με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία.

Γενικότερα, οι δράσεις της ομάδας έχουν απήχηση στους φοιτητές Φαρμακευτικής και των άλλων σχολών Επιστημών Υγείας και Θετικών Επιστημών και ελπίζουμε αυτό να συνεχιστεί και στο μέλλον.

Για να μας γνωρίσετε καλύτερα, καθώς και για να ενημερωθείτε για τις δράσεις μας μπορείτε να επισκεφτείτε τους παρακάτω συνδέσμους:

www    http://atp.pharm.auth.gr

Facebook    ATP – Aristotle Team of Pharmacy

Instagram    ATP – Aristotle Team of Pharmacy

LinkedIn    ATP – Aristotle Team of Pharmacy

 

Οργανωτική Επιτροπή

Δούρου ΑνθήΠροπτυχιακή Φοιτήτρια Τμήματος Φαρμακευτικής Α.Π.Θ.
Λαλαγκάς Παναγιώτης ΝικόλαοςΠροπτυχιακός Φοιτητής Τμήματος Φαρμακευτικής Α.Π.Θ.
Παπανικολάου ΕλένηΠροπτυχιακή Φοιτήτρια Τμήματος Φαρμακευτικής Α.Π.Θ.
Πουλέντζας ΓεώργιοςΠροπτυχιακός Φοιτητής Τμήματος Φαρμακευτικής Α.Π.Θ.
Τζιώρα ΦρειδερίκηΠροπτυχιακή Φοιτήτρια Τμήματος Φαρμακευτικής Α.Π.Θ.

 

Εθελοντές

Κυριακού Κυριακή – ΜαρίαΠροπτυχιακή Φοιτήτρια Τμήματος Φαρμακευτικής Πάτρας
Μπαλαμπάνου ΣταυρούλαΠροπτυχιακή Φοιτήτρια Τμήματος Φαρμακευτικής Ε.Κ.Π.Α.
Παναγιωτίδου ΘεολογίαΠροπτυχιακή Φοιτήτρια Τμήματος Φαρμακευτικής Πάτρας
Πετροπούλου Αργυρώ – ΒαρβάραΠροπτυχιακή Φοιτήτρια Τμήματος Φαρμακευτικής Ε.Κ.Π.Α.